Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

O καιρός στη Περιφέρεια Δ.Μακεδονίας

Καλά κρατεί ο καιρός σε όλη τη Δ.Μακεδονία,αφού μέχρι στιγμής οι θερμοκρασίες δεν έχουν πέσει κάτω από τους 2°C.Από τους Μετεωρολόγους της Ε.Μ.Υ οι θερμοκρασίες που επικρατούν θεωρούνται πολύ ευνοϊκές για τα τέλη του Νοεμβρίου.Παρακάτω αναλυτικό δελτίο καιού για τις 4 μεγάλες πόλεις της Δ.Μακεδονίας από το meteo.gr 

KOZANH
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Κοζάνη σήμερα μετά το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 25/11, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΓΡΕΒΕΝΑ
Αίθριος ο καιρός για τα Γρεβενά σήμερα,μετά τις μεσημεριανές ώρες και την θερμοκρασία να κυμαίνετε από 10  έως 12 βαθμούς Κελσίου με νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 1 μποφόρ.Για ααύριο Κυριακή 25/11, αίθριος καιρός με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 με 6 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες και να ανεβαίνει σταδιακά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες έως και 16 βαθμούς Κελσίου με νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ και συννεφιά.

ΦΛΩΡΙΝΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Φλώρινα σήμερα μετά το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 25/11, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Καστοριά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 25/11, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου