Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Xιόνια για ακόμα μια φορά στην Κοζάνη

Για μία ακόμα φορά πέφτουν στον Μαμάτσιο μιας και σήμερα χιονίζει από το πρωί.Το χιόνι όσο περνά η ώρα αρχίζει να στρώνει ενώ οι μαθητές των σχολείων ελπίζουν τα σχολεία να κλείσουν λόγω χιονιά.Στην Φλώρινα συνεχίζονται οι χαμηλές θερμοκρασίες ενώ σε όλες τις περιοχές τις Δ.Μακεδονίας επικρατούν ψύχος.Δείτε παρακάτω δελτίο καιρού για τις πόλεις τις Δ.Μακεδονίας όπως το παρουσιάζει το meteo.gr.


Koζάνη:
Ασθενής χιονόπτωση θα εκδηλωθεί στην Κοζάνη σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία στους -3 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Για αύριο Πέμπτη 2/2, προβλέπεται πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 0 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με πιθανό το ενδεχόμενο ασθενούς χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους -2 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.


Φλώρινα:
Χιονοπτώσεις αναμένονται να εκδηλωθούν στην Φλώρινα σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους -6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 2/2, αναμένεται να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις, με την θερμοκρασία στους -6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους -6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Γρεβενά:
Χιονοπτώσεις προβλέπονται σήμερα για την περιοχή των Γρεβενών με την θερμοκρασία να φτάνει 3 μποφόρ ΝΑ.Αύριο Πέμπτη 2/2/12 η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 0 βαθμούς και θα σημειωθεί έντονη χιονόπτωση,ενώ τις απογευματινές ώρες  τα μποφόρ θα φτάσουν τα 2 ΝΑ και ο καιρός θα εκδηλώσει χιονόνερο και σταδιακά μικρές χιονοπτώσεις.

Καστοριά:
Χιονοπτώσεις αναμένονται να εκδηλωθούν στην Καστοριά σήμερα το βράδυ, με το θερμόμετρο να φτάνει τους -2 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 2/2, προβλέπεται χιονόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 1 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση χιονόπτωσης, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 1 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου