Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Τα Muppets είναι στην Κοζάνη


Οι φημισμένοι ήρωες του Τζιμ Χένσον βάζουν τα καλά τους και ετοιμάζονται να προσφέρουν για μια ακόμη φορά – δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψή τους στη μεγάλη οθόνη («The Muppets from Space», 1999) – άφθονο κέφι στους πιστούς τους fans.
Το «The Muppets» έσπασε τα ρεκόρ εισπράξεων στο αμερικανικό box-office, ενώ ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, που την ανακηρύξαν ως μια από τις πλέον διασκεδαστικές ταινίες της χρονιάς. Τηρώντας την πολύχρονη παράδοση του show, στο «The Muppets» εμφανίζονται και διάφοροι guest stars από τους χώρους της μουσικής, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σε ποικίλους ρόλους-έκπληξη!
Βρισκόμενοι για μίνι διακοπές στο Λος Άντζελες, ο Γουόλτερ, ο μεγαλύτερος fan των Muppets στον κόσμο, ο αγαπημένος του αδελφός Γκάρι και η κοπέλα του Μαίρη, πληροφορούνται πως ο μεγιστάνας του πετρελαίου Τεξ Ρίτσμαν σκοπεύει να κατεδαφίσει το περίφημο Muppet Theater, με σκοπό να στήσει στη θέση του μια πετρελαιοπηγή! Ευθύς αμέσως, οι τρεις τους αποφασίζουν να προσεγγίσουν τον Κέρμιτ τον βάτραχο στην έπαυλή του και με τη βοήθειά του να αναζητήσουν τους παλιούς φίλους και συνεργάτες του, πείθοντάς τους να προχωρήσουν στην επανασύνδεση του δημοφιλέστατου θιάσου τους. Σκοπός τους να διοργανώσουν τον μεγαλύτερο τηλεμαραθώνιο στην ιστορία των Muppets, με τη ελπίδα να συγκεντρώσουν τα $10 εκατομμύρια που απαιτούνται, ώστε το θέατρό τους να παραμείνει στη θέση του. Ωστόσο, ο Τεξ Ρίτσμαν δεν σκοπεύει να καταθέσει έτσι εύκολα τα όπλα, καθότι ποτέ του δε χώνεψε τα “άνοστα” αστεία των Muppets…
Το έργο παίζει στον Ολύμπιον κάθε μέρα με δύο προβολές στις 18:00 κ' 20:00 μ.μ.
Oι ήρωες του ''Muppet Show''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου