Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Έντονες χιονοπτώσεις στην Κοζάνη με χοντρό χιόνι

  Έντονες χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στην πόλη μας από τις 13:00μ.μ.Το χιόνι ξεκίνησε με μικρή χιονόπτωση και κατέληξε σε χιονοθύελλα με χιόνι,χοντρό σαν αλάτι.Η θερμοκρασία έφτασε τους -1 ενώ οι άνεμοι ήταν σχεδόν ισχυροί.Δείτε παρακάτω δελτίο καιρού για τις πόλεις της Μακεδονίας απο το παρουσιάζει το www.meteo.gr

KOZANH:
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από την Κοζάνη σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 1 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 26/1, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 1 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους -2 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΦΛΩΡΙΝΑ:
Συννεφιά προβλέπεται για την Φλώρινα σήμερα το βράδυ, με το θερμόμετρο να φτάνει τους -4 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 26/1, προβλέπεται πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης, με το θερμόμετρο να φτάνει τους -5 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους -5 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΓΡΕΒΕΝΑ:
Σήμερα το απόγευμα στην Καστοριά οι βαθμοί θα κυμανθούν απο 0 έως 3.2 μποφόρ βόρεια ενώ θα υπάρξει χιονόνερο.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:
Ασθενής χιονόπτωση θα εκδηλωθεί στην Καστοριά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 1 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 26/1, προβλέπεται πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 1 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με πιθανό το ενδεχόμενο ασθενούς χιονόπτωσης, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους -1 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου